Henny Mostert Kleur & Stijl

Kleur en kleding adviespraktijk "De Regenboog"

Openingstijden Boutique Voorjaar-2014-47    

Wilt u een bezoekje brengen aan de Boutique?
U bent van harte welkom!
Graag eerst even een telefoontje voordat u komt zodat de deur voor u open staat.

Wat vindt u in de Boutique van de Regenboog?

Kleding    

Image00072

Een prachtige collectie kleding in Winter-,Zomer-, Lente- en Herfstkleuren. T-shirts, topjes, jumpers, pakjes,  blouses, rokken, pantalons etc. Alle stijlen en prijzen, voor iedereen is er iets! Voor klein en grote maten, voor lang en kort. Voor elke gelegenheid, voor 'gewoon' en voor een 'feest' . Na een Kleur- en Kledingadvies passen al uw kledingstukken, qua kleuren en modellen bij elkaar. Dat bespaart u al gauw heel veel geld! Een prachtig en grote collectie sjaals in Winter, Zomer, Lente en Herfstkleuren.

Sieraden

Een uitgebreide collectie, in alle stijlen en in de goede kleurcombinaties. Ook voor bruidssieraden kunt u kiezen uit de mooie collectie van Bridal exquisite collection.
Sportief – Klassiek – Romantisch - Dramatisch.

Cosmetica

bruidje

Gespecialiseerd in Winter, Zomer, Lente en Herfstkleuren cosmetica. Deze cosmeticakleuren blijven en kunnen altijd nabesteld worden.

Make-up voor de bruid

DermaPrime, een Zwitsers kwaliteit productHuidverzorging

DermaPrime bestaat uit een uitgebreide lijn producten, gebaseerd op natuurlijke bestanddelen en essentiële oliën, geschikt voor ieder type huid en ieder huidprobleem. DermaPrime kan geregeld en langdurig worden gebruikt zonder dat er gewenning optreedt. 

dermaprime

Uiteraard wordt DermaPrime niet getest op dieren. Vele speciaalbehandelingen, regelmatige assortiments uitbreiding en vernieuwingen maken DermaPrime tot een geliefd merk.

IMG DP logo

Gecertificeerd

Henny Mostert Kleur en Stijl voor Hem en Haar.
Certified Fashion Academy Consultant en Instructor.
Boutique in vier seizoenen.

Bespaar nu!

Na een Kleur -en Kledingadvies passen al uw kledingstukken, qua kleuren en modellen bij elkaar. Dat bespaart u heel veel geld ! Geen miskopen meer, door een Kleur – en Kledingadvies. Met 12 kledingstukken in de goede kleur en stijl, kunt u al 85 combinaties maken!!

Contact

Heeft u vragen, wilt u iets bestellen of een afspraak maken?

Contactformulier