Henny Mostert Kleur & Stijl

Kleur en kleding adviespraktijk "De Regenboog"

 

leder mens is anders geschapen. Kleurenwaaiers 011
Opvallende kenmerken daarbij zijn de verschillen in kleur van huid, ogen en haar. Bij een kleurenanalyse gaat het voornamelijk om de vraag: zijn de kleuren die ik draag in harmonie met mijn natuurlijke uitstraling?

Lente-Zomer-Herfst-Winter

Onderzoek aan de FASHION ACADEMY heeft uitgewezen dat de kleurenharmonie van ieder individu fascinerende overeenkornsten vertoont met de kleurenharmonieën van de vier jaargetijden.

De LENTE kent de prille kleuren; de ZOMER de pastels;
de HERFST de warme en gouden kleuren en de WINTER de heldere
.

Men gebruikt de vier seizoenen om kleuren te groeperen die een bepaalde persoon het beste staan. Een kleurenanalyse bepaalt met welk kleurenpalet (seizoen), kleurwaarden en kleurintensiviteit iemand er op zijn of haar best en mooist uitziet. Uiteraard toont een kleurenanalyse ook aan welke kleuren NIET met uw uiterlijk harmoniëren en daardoor afbreuk aan u doen.

Gecertificeerd

Henny Mostert Kleur en Stijl voor Hem en Haar.
Certified Fashion Academy Consultant en Instructor.
Boutique in vier seizoenen.

Bespaar nu!

Na een Kleur -en Kledingadvies passen al uw kledingstukken, qua kleuren en modellen bij elkaar. Dat bespaart u heel veel geld ! Geen miskopen meer, door een Kleur – en Kledingadvies. Met 12 kledingstukken in de goede kleur en stijl, kunt u al 85 combinaties maken!!