Ha Henny,

Ik zal ook nooit die dag, in 1990, bij jou vergeten, we moesten heel vroeg op, om 9 uur bij jou te zijn.
Dus iedereen moest heeeeel vroeg uit de veren .
We hebben met z’n 3’en heel veel plezier gehad met/bij jou die dag en we moesten ons losrukken bij je .
En ik / wij hebben er veel aan gehad . Jammer genoeg is Kick op 50 jarige leeftijd overleden……………

Het winkelen is nog steeds heel makkelijk en plezierig met de kleurwaaier.
Jij had met Conny ook nog een speciale connectie omdat zij scoliose heeft. 

En mijn dochter en schoondochter zijn ook nog steeds tevreden klanten !!!

Lieve groet, Anke Beste Henny,

Het is echt al jaren geleden dat ik een kleur- en  stijladvies bij jou heb gedaan en ik heb er nog iedere dag profijt en plezier van.
Ik denk dat het al wel 30 jaar geleden was.
Op de website zie ik dat jij er nog altijd fris en fruitig uitziet.
Veel succes met jouw onderneming en Gods zegen toegewenst.

Wie weet kom ik eens aan om iets te kopen.

Hartelijke groet, Sietske Hallo Mevrouw Mostert ,

Allereerst wil ik u nog eens hartelijk bedanken voor het kleuradvies, dat u mij gegeven heeft.
Ik heb in de afgelopen twee weken mijn hele garderobe kritisch doorgenomen en een jurkje in precies de goede kleur blauw aangeschaft.
Uw advies heeft veel duidelijk gemaakt, bedankt !
Met vriendelijke groet, 
Sterre


Henny,

Vanmorgen hebben we het setje kleding gepast bij mijn schoonmoeder, die in een rolstoel zit. Het zit helemaal goed en de kleur is prachtig!

Het staat haar zo mooi ! Haar ogen glimmen helemaal.
Met de legging zit het ook goed en het komt mooi tot haar recht, ze lijkt er wat langer door.
Ze vond het grappig en had er plezier in.
De sieraden vallen ook mooi. Kortom ... missie geslaagd.
Hartelijk dank voor het meedenken en de prachtige keuze.

Lieve groet en een fijn weekend,
Joke


 Dag Henny ,

Alsnog bedankt voor de leuke dag ( maandag ) 
De dag was echt geweldig en heel gezellig.

Ik heb héél veel geleerd !!!
Het was echt een lange dag vol informatie.
Ik vind het echt goed koop (een goede koop), ook de kleding is niet duur, en leuk!!
Dinsdag heb ik gelijk een sjaal gekocht in de goede kleuren roze. Terwijl ik aan het winkelen was, kreeg ik complimenten van een wildvreemde over het leuke rode jasje! Het geheim is natuurlijk gewoon dat het jasje de goede kleur, en het goede model voor mij heeft.
Ik was ook zo klaar met winkelen, want nu weet ik wat me staat, heerlijk!
Ik ga zeker heel veel reclame maken, al heb ik het idee dat u geen klanten te kort komt op het moment!
De creme is heerlijk, ook de rest van de huidverzorging is ook goed, dus als het op is, komt er zeker te weten een bestelling.
 
Vriendelijke groet,
Alize


Hoi Henny,
Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik samen met mijn moeder bij u ben geweest voor een kleurenanalyse. Ik ben erg blij dat ik dat ik deze analyse heb laten doen, in de winkel is het heel handig! En het is grappig dat ik ineens bij vriendinnen ben gaan zien welke kleuren hen wel of niet mooi staan.
Ook met de make-up ben ik erg blij, vooral met het wenkbrauwpotlood, ik snap niet dat ik zo lang zonder heb gekund. En als ik bij een feestje alleen maar een beetje lippenstift op doe
krijg ik al complimenten over dat ik er zo leuk uitzie. Ik wil u nog hartelijk bedanken, want ik heb veel gehad aan de kleurenanalyse!
Ik zou graag nog wat make-up nabestellen. Het wenkbrauwpotlood (groot, kleur taupe) en de translucente poeder (medium rose).
Alvast bedankt !

Groetjes,
Marit


Hallo Henny,

De afgelopen week hebben mijn man en ik een cursus “Pensioen In Zicht” meegemaakt in Maastricht met 9 echtparen. Een geweldige week, waar ik op een gegeven moment de vraag kreeg waar ik mijn kleding kocht met de opmerking dat ik er zo goed uit zag.

Ik heb toen voor de liefhebbers het een en ander verteld over het belang van de juiste kleurkeuze voor je kleding. Ik kwam natuurlijk bij jou terecht met het gevolg dat ik aan enkelen je website en je mailadres heb doorgegeven.

Men vond dat ik er enthousiast over vertelde . Ik ben benieuwd of je binnenkort de vraag krijgt uit Capelle a/d IJssel en Oss. Zelf heb ik wel weer lipstick nodig en zou graag ook weer eens even bij je komen kijken of er nog leuke kleding voor mij hangt, maar dan mail of bel ik je nog.

Hartelijke groet en tot ziens, Truus Deurloo   


Hallo Henny,

Het is al weer een jaar geleden dat ik bij u geweest ben !!! Samen met mijn dochter hebben we een leuke dag gehad voor informaties en advies .

Ik krijg zoveel complimenten dat ik er zo jong en verzorgt uit zie de laatste tijd !!! Dus …………………..veel van u geleerd ! Mijn vraag is dat ik graag opnieuw make-up wil bestellen, kan dat ?

Met vriendelijke groeten van, Marga


Henny,
Ik wil je eens heel speciaal bedanken, dat je al die jaren zo’n fantastische “ vraagbaak ” voor me bent………..het is zo fijn, dat ik je altijd even mag raadplegen voor de meest uiteenlopende dingen…………..
Ik heb er zoveel aan gehad…….je neemt altijd de tijd en komt met goede tips en adviezen, mijn hartelijke dank !
van Liesbeth


Hallo Henny Mostert,

Ik wil graag een aantal produkten bestellen.
Ik vind uw huidverzorging en make-up prettig te gebruiken, want ze zitten goed.
De producten voor m’n acné helpen ook goed.
En wat ik zelf ook zo fijn vind, is dat er geen zooi in zit.
Maar ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn kleurenwaaier en de stijlmap.
Ik krijg er steeds meer verstand van merk ik.
Nu weet ik eindelijk wat echt de goede kleuren en modellen zijn. Ik geniet ervan.

Groetjes Naomi


Hoi Henny,

Even een reactie na het kledingstijl-advies.
M’n omgeving, familie vindt de “outfit “erg mooi en ze reageerden heel enthousiast , zowel over de kleuren als de stijl.
Met m’n andere haarcoupe is het helemaal rond.
Een goede tip om me te laten adviseren en knippen bij Van der Put.
Nu dan ook in stappen naar een ander model, dat aansluit bij kleur en kledingstijl, leuk !
Ik geniet er volop van en krijg spontaan veel complimenten.
Ook hierbij al de nodige reclame bij een aantal mensen, die allemaal vroegen wie mij zo goed heeft geadviseerd.
Heel leuk allemaal. Dank nogmaals voor al je vakkundige adviezen, zo anders met de complete andere look zo.

Tot horens weer, ik kom zeker voorjaars – shoppen !
Hartelijke groeten,
Elma


Beste Henny,
 

Graag wil ik je nog even laten weten hoe geweldig mijn dochters het kleur/make-upadvies vinden dat ze 4 aug bij jou gekregen hebben!
Het is echt aansluiten bij je uiterlijk en dat op een natuurlijke, harmonieuze wijze versterken. Met zo'n resultaat dat het heel wat complimentjes oplevert, zonder dat je nu zoveel bijzonders er voor doet. Zo was Judith op het Herman Boon kamp. Met gewone kleren, maar wel in de juiste kleur zag ze er vaak stralend uit. De meisjes in haar omgeving viel dit op en vroegen er naar, hoe dat toch kwam dat ze steeds weer "wow" wilden zeggen. Judith natuurlijk de kleuranalyse toelichten en dat wilden ze toen allemaal wel! Op school zie je eenzelfde herhaling van de reacties van klasgenoten.
 
Tijdens "shoppen' in Antwerpen van Judith met vriendinnen, haalden vriendinnen ladingen uit de rekken om te passen, met helaas steeds weer teleurstellend resultaat. Terwijl Judith slechts 2 dingen(overeenkomstig de kleuren uit haar kleurenwaaier) uit het rek haalde, die meteen een schot in de roos bleken. Scheelt heel wat energie, tijd en frustatie!
 
Daarnaast zie ik ook nog dat Christine en Judith nog zelfbewuster optreden "en public", (ook al deden ze dat daarvoor ook al wel redelijk) omdat ze weten deze kleur en deze make-up staan mij het beste.Ze zijn zekerder van hun verschijning/uiterlijk. Ook echt leuk en waardevol om te zien! Dus ook in dit opzicht echt een aanrader voor een (oudere)tiener!
 
Heerlijk om als moeder te zien hoe je dochters op natuurlijke wijze stralen, kleding en kleur weten te kiezen die met hun harmonieert.
Mijn dank voor je deskundigheid en advies daarin!
Bij "leven en welzijn" kom ik heel graag over 2 jaar met mijn andere 2 dochters langs. Ze kijken er eigenlijk nu al naar uit!
 
Gods zegen en bescherming over jou en al je bezigheden!
Esther van Seters
Hallo Henny,


Als aller eerste ik vond het kleuradvies geweldig gisteren, ik word heel erg blij van mensen die met passie en enthousiasme hun werk uitoefenen. Daar alleen word ik al blij van. Vanmorgen toen ik opstond , voelde ik me opgelucht en ben ook direct begonnen aan het checken van mijn kleding. En tot mijn grote verbazing bleek het grootste deel van mij kleding ok te zijn volgens de kleurenwaaier. Alles wat niet klopte droeg ik dus al niet. Deze kleding heb ik met groot genoegen nu geschonken aan het Leger der Heils. En een stapeltje heb ik nog liggen voor vriendinnen met een andere kleurwaaier dan ik.

Mijn man vond de wenkbrauwen inderdaad natuurlijker staan, de make-up moest hij aanwennen (heb normaal niet zoveel op), maar vond het wel mooi. Ik ging dus met veel energie naar bed. Het voelde allemaal top. Jammer dat de make-up er afgehaald moest worden. En ook de geur Marbella vond hij het lekkerste reuken. Het klopt helemaal voor mijn gevoel.

Vanmorgen heb ik hup de wenkbrauwen weer netjes bij getekend, mis nu alleen de rest van de make up. Ik zou dan ook graag het een en ander willen bestellen. Ik begin met een aantal producten en dan bestel ik ieder keer iets erbij tot dat ik alle producten heb die u heeft gebruikt tijdens mijn kleuradvies.

Heel graag zou ik nu de *mascara Dark Green, * het oogpotlood Smoky Green, * Ligne Sensible -0106 75 ml en een* flesje Marbella 30 ml willen bestellen.

En ik vraag voor mijn verjaardag in november dan het kledingadvies. Nou dan ben ik helemaal op en top.
Nogmaals super bedankt voor uw kleuradvies. Mooi dat u met uw gave zoveel mensen blij en gelukkig maakt.

Vriendelijke groetjes Moos


Hallo Henny,

Gisteren ben ik bij je geweest voor een kleurenanalyse
en ik wil je nogmaals bedanken! Ik vond het een ontzettend leuke dag en kreeg allemaal complimenten van anderen over mijn make-up. Vandaag heb ik zelf de make-up opgedaan en het staat prachtig! Eind van de week ga ik shoppen met mijn kleurenkaart.

Dank je wel! Groetjes, Annemarie


Beste mevrouw Mostert,

Het was fijn om vanochtend weer in Heerde te zijn. Ik ben erg blij met de nieuwe spullen en mijn dochter is vanmiddag al naar school gegaan in het witte setje met de mooie ketting, die ik erbij mocht uitzoeken.
Ze vond het prachtig allemaal. Heel veel dank weer voor al uw enthousiasme en deskundigheid.
Tot de volgende keer !

Hartelijke groeten,
José


 Beste Henny,

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor de middag, die ik bij je mocht doorbrengen.De vorige keer en nu ook deze keer weer, ga ik met zoveel tips en ideeën de deur uit, dat ’t me duizelt.

Door je enthousiasme, kennis, ervaring, talent en bevlogenheid krijg ik een enorme energiestoot om het geleerde ook direct in gang te zetten ; mijn bh bandjes zijn opgetrokken en ik ben begonnen met het 10 stappenplan om de vouwen in mijn rug te laten verdwijnen. Graag maak ik van je aanbod, om nog eens te bellen wanneer ’t allemaal ’n beetje gezakt is, gebruik.Nogmaals héél hartelijk bedankt en tot horens !

Hartelijke groeten, Monique Rikkers


Mevrouw Henny Mostert,

Allereerst wil ik u nog bedanken voor de geweldige leerzame en leuke ochtend tijdens mijn kleurenanalyse.  Vooral over het advies van mijn haar en make-up kleuren heb ik veel opgestoken. Erg leuk om te zien hoe de juiste kleuren werkelijk invloed hebben op iemands persoonlijkheid.

Hartelijke groet, Yvonne


 Hallo Mevrouw Henny Mostert,

Afgelopen dinsdag ben ik met mijn schoonzus bij U geweest.Wij hadden geen idee wat wij van die dag moesten verwachten. Ik had er in ieder geval heel veel zin in. Wij werden hartelijk ontvangen en zonder dat je het door had, dat kleuren zoveel met je doen.
Terugreis in de auto hadden wij genoeg stof tot praten. Woensdagmorgen moest ik weg, en dacht laat ik gelijks maar wat uit proberen. En tot mijn verbazing kreeg ik reacties dat ik er leuk uit zag. Voor mij in een rolstoel geeft je dit nog meer het gevoel dat
er mag wezen. Niet dat ik mij verschrikkelijk vindt in de rolstoel, maar toch leuk dat ze dan zo'n reactie aan je geven.
Als ik mijn schoonzus spreek hebben we het er nog steeds over. Geweldig toch. Ze zei toen dat ze gereageerd had op U mail, ik dacht het is maar een kleine gebaar, dat doe ik dus bij deze.

Vr groet Ouwina de Jonge Otten


Graag wil ik U nogmaals bedanken voor het uitgebreide kleuradvies.
Het was boven verwachting en ik heb veel geleerd over het goed gebruiken van kleur.
Ik ben een wintertype en ben daar wel blij om omdat ik die kleuren ook echt mooi vind en
het zal dan niet zo moeilijk zijn om wat te vinden wat ik leuk vind en mij ook echt staat.
Zelfs het kopen van een lapje stof moet nu makkelijker gaan.
Ik had tien jaar eerder moeten komen!

Mooi dat U zo de tijd nam om alles te vertellen.
Vele groeten en graag tot ziens Dorret Otten


Geachte mevrouw Mostert,

Ik heb na mijn bezoek aan u, vorige week dinsdag, erg moeten wennen aan het idee dat ik een wintertype ben. Maar inmiddels gebruik ik dagelijks de lippenstift en rouge en ben zelfs overgegaan tot de aankoop van een rood jasje en een rood t-shirt. Ontvang daarvoor complimentjes en mijn man, die normaliter niets snel iets opmerkt, zag gelijk bij mijn thuiskomst dat u mij zo mooi had opgemaakt. De complimenten zijn dus voor u.

Graag zou ik een keer langs willen komen om wat meer make-up aan te schaffen en te kijken naar uw kleding uit de 'winter'-collectie.


  "Ik ben berenenthousiast over de kleuren! Wat ik zo leuk vind, nu ik mijn kleuren weet, dat ik veel meer verschillende kleuren koop dan eerst. Ik merk dat ik –voor ik mijn kleuren wist-  vaak aan de veilige kant bleef en de neiging had om schutkleuren te kopen. Maar nu heb ik echt van alles, blauw, turquoise, koningsblauw, rood, roze, geel. Ik vind het zo mooi allemaal. Mensen vragen wel eens of het niet beperkend is zo’n kleuren wijzer.  Maar dat is dus helemaal niet waar. Ik ga juist veel meer kleuren dragen, ik durf veel meer! Ik voel me veel zekerder. En je krijgt inderdaad veel complimenten als je de goeie kleuren draagt! Ook de make up ga ik steeds vaker dragen, je wordt er vanzelf handiger in naarmate je het vaker op doet, merk ik.

De vrouw waar ik samen mee was met het kleuradvies en ik willen graag voor een stijladvies komen. Ik hoor het graag wat de mogelijkheden zijn.
Hartelijke groetjes, Anja"


   "Het kleuradvies van afgelopen najaar is me erg goed bevallen! Met een paar kleine aankopen van t-shirts en kettingen en een paar broeken zwart verven heb ik mijn garderobe echt nieuw leven in weten te blazen!En het winkelen is inderdaad een stuk gemakkelijker geworden. Bovendien krijg ik veel meer complimenten over mijn kleding en uiterlijk.
Echt hartstikke leuk! 
Hartelijk dank nogmaals!
met vriendelijke groet, Margriet


  "11 jaar geleden ongeveer ben ik bij je geweest met mijn vriendin. Ik wilde je altijd nog eens laten weten hoeveel plezier ik er nog steeds van heb. Verschillende kleuren draag ik met veel plezier met altijd de goede kleur lippenstift. Het hangertje dat ik om heb op de foto is een steentje gekocht op de blauwvingerdagen in Zwolle. Met de waaier in de hand heb ik er allerlei steentjes opgelegd net zo lang tot ik er eentje vond die er in 'weg zonk'. Zo kun je ook voor heel weinig geld een combinatie afmaken!"
Zie mijn foto

 

  "Na de kleuren- en stijlanalyse kreeg ik veel meer complimentjes.
Dit had een grote psychische uitwerking!"

  "Van mijn omgeving niets dan lof !"

  "Ik had dit veel eerder allemaal moeten weten."

  "Dat kleur zó bepalend kan zijn voor je uitstraling,
wist ik eerder niet !"

  " Ik krijg af en toe een rooie kop van al die complimenten !"

  "Ik heb jaren geleden een kleurenanalyse bij u laten doen,
ik ben er zo blij mee !"

  "Ik kan niet meer zonder de kleurenwaaier!"

  "De dag, dat we bij je op bezoek waren voor kleuradvies is
de moeite waard en brengt véél kleur in mijn leven.